Väntan är över! Nu är den här - vårt andra nummer av kurstidningen Smart landsbygd!

I tidningen vill vi inspirera och ge goda exempel från Skånes landsbygd. Vi har tema eko i detta nummer - där vi bl a  presenterar vår nya medarbetare Mia Davidsson som rymmer 33 kurser och rådgivningar som sker nu i höst och vinter 2017-2018.

Ladda ner ditt nummer av Smart landsbygd!

Några smakprov på höstens aktiviteter.
Ekologisk produktion
Grundkurser i ekologisk växtodling, trädgårdsodling och hur man kan ställa om till ekologisk nötköttsproduktion är bara tre av arton kompetenshöjande insatser inom eko som sker i höst.
Skapa nya jobb
För dig som vill starta upp eller utveckla ditt företag har vi kurser som ex ”Bli bekväm inför kameran”, ”Praktisk hantering av sociala medier” eller varför inte en tvådagars kurs i livsmedelshygien?
Rikt odlingslandskap
Hur skapar man förutsättningar för en rik flora och fauna i landskapet?
Är du intresserad av vad du kan göra på din mark? I så fall har vi bl a erbjudanden om rådgivning gällande hamling av träd, skötsel av
stenmurar och inventering av giftiga växter på din gård. Detta och mycket mer finns att förkovra sig i.

Kurser och rådgivningar kommer läggas som evenemang på vår facebooksida ”Skånsk landsbygd”.  Anmälningar görs i den digitala kurskatalogen PingPong.

Ha en härlig höst önskar vi på Smart landsbygdsredaktionen!

/Eva, Mia, John, Kamilla och Kristina

 

Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen Skåne, Skånsk landsbygd. Kurser och rådgivningar vänder sig till lantbrukare och företagare på den skånska landsbygden.  

#smartlandsbygd, #aktivlandsbygd. #skånsklandsbygd