Företagsfrukost: Strategiskt miljöarbete skapar framgångsrika företag

Miljö- och hållbarhetsfrågorna har blivit affärskritiska och en viktig del företagets affärsutveckling. För att nå framgång krävs ledningens engagemang, god omvärldsbevakning, tydliga mål och struktur för styrning och uppföljning samt trovärdig kommunikation av miljö- och hållbarhetsarbetet.

Välkommen till ett frukostmöte där du får mer kunskap om de stora miljöutmaningarna för Skåne, nationella miljömål och kopplingen till de globala hållbarhetsmålen, goda exempel på hur företag kan arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor och kommunicera arbetet, samt vilka affärsfördelar detta kan ge. Evenemanget är gratis och vi bjuder på frukostfika.

Medverkar gör Länsstyrelsen Skåne, nationella miljömålssamordnaren för näringslivet, Tetra Pak Nordics, SwedSafe AB och Sustainable Studio AB. 

Inbjudan och program

Tid och plats: Den 16 maj, kl 07.45 - 08.45, Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund. Frukost finns tillgängligt i Café Holger från kl 07.30.

Anmälan: Anmäl dig i anmälningsformuläret här nedan senast 5 maj.

Seminariet kommer att livesändas på www.facebook.com/skanskamiljomal

Frukostmötet ger en liten "teaser" inför övriga seminarier denna dag med fokus på det hållbara näringslivet. Läs mer om hela dagens program

Seminariet är en del av hållbarhetsveckan i Lund, en hel vecka med konferenser och seminarier på temat hållbarhet. Läs mer och se hela veckans program