Följ med ut

Här hittar du tips på guidade naturupplevelser och spännande aktiviteter du kan göra tillsammans med andra i våra naturreservat och andra skånska naturområden.
Teckning med familj på utflykt

Länk till Naturkalendern

Nu jobbar vi med 2018 års Naturguidningar i Skåne.

Hjälp oss att se till att alla föreningar, företag och naturpedagoger får nys om att de kan ha med sina guidade naturaktiviteter i vår Naturguidningsbroschyr 2017.

Den tryckta broschyren täcker perioden 1 april – 31 oktober 2018

Vi kommer som vanligt presentera aktiviteter i våra skyddade områden och strövområden, i tätortsnära natur eller aktiviteter som rör hotade arter.

Vi välkomnar därför föreningar, organisationer, kommuner och företag som sysslar med aktiviteter i naturen att komma in med programpunkter. Broschyren är i A5-format och delas ut på naturum, bibliotek mm.

Lämna in er information senast 18 februari 2018, broschyren går i tryck en månad senare. Det går även bra att lämna in programblad så väljer vi ut de programpunkter som passar in.

Vi vill ha;

Datum och tidpunkt, samlingsplats, arrangör, kontaktperson samt ev. föranmälan och avgift. Dessutom får ni gärna ge lite information om aktiviteten. Vi välkomnar även foton som vi kan använda i marknadsföring på vår webb och på Facebook.

Skicka information om era aktiviteter – eller hela programblad till Carina Zätterström, carina.zatterstrom@lansstyrelsen.se

Titta in i Naturkalendern för att se vad som är på gång

Här hittar du information om guidade naturvandringar och andra aktiviteter månad för månad.

De flesta aktiviteterna finns även i vår tryckta broschyr "Naturguidningar i Skåne". I vår högerbox kan du ladda ned hela broschyren. Vill du ha den i tryckt format kan du hämta den på bibliotek, turistbyråer eller hos oss på Länsstyrelsen i Malmö och Kristianstd.

Vi räknar med att ha den nya broschyren klar i sista veckan av mars och då kommer vi även ha uppdaterat Naturkalendern.

Följ oss på Facebook och Instagram

På Facebook berättar vi om naturguidningar och naturvård i Skåne.

Facebook:  www.facebook.com/hittautskane

Instagram: @skansknatur  #skånsk natur

Nyhetsbrevet "Naturguidningar i Skåne"

Vill du ha tips på guidade naturupplevelser? I vårt nyhetsbrev berättar vi om naturguidningar och naturvård i Skåne.  Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att anmäla intresse till maria.sandell@lansstyrelsen.se

 

 

 Naturguidningar 2016 - ladda ned broschyren här

 Image Viewer

 Följ oss på Instagram

#skånsknatur

Vi vill visa den fantastiska natur som vi har Skånes natur, speciellt i våra skyddade naturområden. Tagga dina bilder med #skånsknatur så repostar vi

Länk till vårt konto