Lediga jobb

Tillsammans arbetar vi för Norrbottens bästa – vill du vara med? Här kan du läsa om de lediga jobb som vi har just nu. Kanske  passar något av dem just din kompetensprofil och erfarenhet?

Ansök till tjänster digitalt via vår samarbetspartner Offentliga jobb. Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi först sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi annonserar ut alla våra jobb och har inte möjlighet att spara spontana ansökningar.

Lediga jobb just nu
  • Assistent till Landshövdingen i Norrbottens län 2018-05-17 Vi söker en erfaren assistent som vill arbeta med ett brett spektrum av intressanta arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära länsledningen som ett kvalificerat stöd och ansvara för att: • Planera, samordna, koordinera och följa upp länsledningens kalen...
  • Chef till enheten för internationalisering och tillväxt 2018-05-04 Enhet består idag av 17 medarbetare och som enhetschef har du ansvar för frågor som rör internationellt samarbete, klimat- och energi, EU och regionala utvecklingsfrågor. Du kommer att vara en viktig kugge i Länsstyrelsens arbete för länets utveckling, ge...