Lediga jobb

Tillsammans arbetar vi för Norrbottens bästa – vill du vara med? Här kan du läsa om de lediga jobb som vi har just nu. Kanske  passar något av dem just din kompetensprofil och erfarenhet?

Ansök till tjänster digitalt via vår samarbetspartner Offentliga jobb. Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi först sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi annonserar ut alla våra jobb och har inte möjlighet att spara spontana ansökningar.

Lediga jobb just nu
  • Beredskapshandläggare för ett hållbart, tryggt och säkert Norrbotten 2017-10-03 Vi söker nu dig som främst vill arbeta med Länsstyrelsens uppgifter kring lagen om skydd mot olyckor (LSO 2003:778) som en del i ett ökat fokus på tillsyn. Länsstyrelsens tillsyn syftar till att kommunens uppgifter enligt LSO åtföljs och att det, utifrån ...
  • Chef miljöanalysenheten OBS förlängd ansökningstid 2017-09-26 Miljöanalysenhetens uppdrag är bland annat att beskriva miljötillståndet i Norrbotten. Som stöd för detta bedriver enheten långsiktig regional miljöövervakning, bedömer vattens ekologiska och kemiska status samt samord¬nar arbetet med de regionala miljö...