Jobba hos oss 

Länsstyrelsen är en arbetsplats med mångsidig verksamhet. Vi är en kunskaps- och tillsynsorganisation med bred kompetens inom många olika områden.

 

Hos oss arbetar jurister, samhällsplanerare, kulturmiljöantikvarier, statsvetare, beteendevetare, ingenjörer, veterinärer, naturvetare, agronomer med flera.  

Vårt dagliga arbete går ut på att se till att riksdagens och regeringens beslut genomförs i länet, samt att samordna olika intressen och föra fram invånarnas behov för att få en bra utveckling när det gäller arbete, service och miljö.

 

 


 

Lediga jobb just nu

  • Handläggare av EU:s jordbrukarstöd, åtagandeplaner samt fältkontroller 2015-02-20 Som handläggare av Jordbrukarstöd arbetar man med att verifiera lantbrukarens uppgifter i ansökan mot stödregler och ingångna åtaganden. Ansökan handläggs fram till utbetalning. Telefonsupport och kommunicering med sökande är vanligt förekommande. Arbetet utförs uteslutande på kontoret. I tjänsten kan det även ingå arbete med block-/kartredigering. Som kontrollant arbetar man med att i fält följa upp lantbrukarnas ansökningar om utbetalningar och åtaganden av jordbrukarstöd. Genom arealkontrollen verifieras lantbrukarens uppgifter. I tjänsten ingår det arbete med block-/kartredigering. Som handläggare av åtagandeplaner arbetar man med att fastställa sk markklasser för olika typer av betesmark, samt avgör vilka betesmarker som kan godkännas enligt stödreglerna. Arbetet sker både i fält och genom skärmgranskning inne på kontoret. I tjänsten ingår det arbete med block-/kartredigering. Fältarbetet är självständigt och innebär mycket kontakter med lantbrukare. Arbetet i fält utför...

Kontakta oss

Torbjörn Johansen
Personalenheten
010-2238230