Jobba hos oss 

Länsstyrelsen är en arbetsplats med mångsidig verksamhet. Vi är en kunskaps- och tillsynsorganisation med bred kompetens inom många olika områden.

 

Hos oss arbetar jurister, samhällsplanerare, kulturmiljöantikvarier, statsvetare, beteendevetare, ingenjörer, veterinärer, naturvetare, agronomer med flera.  

Vårt dagliga arbete går ut på att se till att riksdagens och regeringens beslut genomförs i länet, samt att samordna olika intressen och föra fram invånarnas behov för att få en bra utveckling när det gäller arbete, service och miljö.

 

 


 

Lediga jobb just nu

  • Kommunikatör 2015-03-24 I arbetsuppgifterna ingår att producera material om länsstyrelsens varierade verksamhet och publicera det på intranätet, externa webben och sociala medier. Du ska jobba med text, bild och rörlig bild på egen hand men också hålla internutbildningar/föreläsningar inom kommunikation för att dela med dig av din kunskap till övriga medarbetare. I ditt arbete kan det ingå både att skriva en kommunikationsplan och att designa en trycksak inom olika områden, till exempel vatten, integration, krisberedskap eller natur. Du ska vara ett stöd i kommunikationsarbetet till såväl länsledningen som övriga enheter på länsstyrelsen. Du ska bidra till att kunskapen om länsstyrelsen ökar och att bilden av oss blir tydligare för länsborna.

Kontakta oss

Torbjörn Johansen
Personalenheten
010-2238230