Välkommen till branschmöte för lokala råvaror och produkter

Vi tror på det personliga mötet för att underlätta affärer. Vi vill få igång samtal mellan producenter, grossister och restauratörer. Det här är ett tillfälle för att presentera lokala råvaror och produkter inom livsmedelssektorn.
Bilden visar kött, potatis, isterband

Kom och bli inspirerad!

I Festsalen på Esters Kök & Bar kommer lokala producenter att duka upp sina råvaror och produkter. Producenterna får tillfälle att berätta om de egenskaper och fördelar som utmärker produkterna. Köksmästare, kockar och inköpare får tillfälle att både undersöka och ställa frågor om råvarorna och produkterna.

Inspiration och nytänk

Vi har bjudit in inspiratören och odlaren Mikael Jidenholm. Mikael, som har gjort Ugglarps Grönt känt för sitt samarbete med kockar och sina unika produkter.

Det här blir inte ett traditionellt möte där vi sitter ned och antecknar. I fokus har vi människor och möten. Vi kommer att mingla så mycket som möjligt, prata med varandra och knyta kontakter. Det långsiktiga målet är att utveckla lokala råvaror, produkter och affärssamarbeten. 

Lokal mat i fokus

Bra mat kräver goda råvaror. Vi kommer att ha enklare förtäring under eftermiddagen. Anmälan är därför obligatorisk.

Praktisk information

Vi träffas torsdag den 19 mars klockan 16-19 på Esters Kök & Bar, Borgmästargränd 20, Jönköping.

Anmälan: Du anmäler dig senast den 16 mars via länken nedan eller till Länsstyrelsens växel 010-223 60 00. Vänta inte med din anmälan. Antalet platser är begränsat. Branschmötet är inte öppet för allmänheten.

Kostnad: Träffen är kostnadsfri men vid förhinder utan avanmälan debiteras 200 kronor plus moms.

Arrangörer: Länsstyrelsen i Jönköpings län i samverkan med Ester Kök & Bar samt Ebbarps Norrgård.

Är du producent och har frågor kring det praktiska? Du får gärna kontakta Lena Fransson, Ebbarps Norrgård, 070-31 800 71 eller franssons@ebbarpsnorrgard.se.

Övriga frågor kring träffen kan du ställa till Monika Gustafsson, 010-223 62 51 eller monika.y.gustafsson@lansstyrelsen.se.

Välkommen med din anmälan!

 

 

Smakrika Småland

 

EU jordbruksfond