Tillsatta tjänster 

Här publicerar vi de som fått tjänst hos oss.

Vattenhandläggare

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Elin Götzmann som vattenhandläggare vid Vattenenheten. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 3 juli 2014.

Vattenhandläggare

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Jenny Zimmerman som vattenhandläggare vid Vattenenheten. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 3 juli 2014.

Biträdande enhetschef

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Lillemor Landsten som biträdande enhetschef vid Samhällsenheten. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 2 juli 2014.

Projektmedarbetare

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Ida Lundström som projektmedarbetare på Eldrimner med inriktning bageri och nätverksbyggande. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 24 juni 2014.

Projektassistent

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Pierre Samuelsson som projektassistent i ett vattenvårdsprojekt vid Vattenenheten. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 23 juni 2014.

Projektledare

Länsstyrelsen har beslutat att anställa Malin Bernhardsson som projektledare för ett vattenvårdsprojekt vid Vattenenheten. Beslut om detta har anslagits på Länsstyrelsens anslagstavla den 17 juni 2014.

Kontakta oss

Agneta Asp
Personalhandläggare
Administrativa enheten
Agneta punkt Asp snabela lansstyrelsen punkt se¤Agneta punkt Asp snabela lansstyrelsen punkt se
010-2253405