Nyhetsbrev

Är du intresserad av landsbygdsfrågor? Eller är du sugen på att följa med ut på en guidad tur i friska luften? Då kan du anmäla dig till något av Länsstyrelsens nyhetsbrev. Alla nyhetsbrev är kostnadsfria.

Nyhetsbrev för Hallands landsbygd

Landsbygdsenheten ger ut ett nyhetsbrev ungefär en gång i månaden. Här kan du läsa om aktuella kurser och annat som är på gång inom lantbruk och landsbygd i Halland.

Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet » 

Nyhetsbrev om aktiviteter & guidningar i naturreservaten

Är du intresserad av guidade aktiviteter i länets natur- och kulturreservat? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev om dessa aktiviteter. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden under säsongen vår-sommar-höst.

Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet »

Nyhetsbrev om Haverdalsreservatet

Haverdalsreservatet är ett populärt friluftsområde norr om Halmstad. I detta nyhetsbrev skriver vi om hur vi arbetar med olika skötselåtgärder i reservatet. Nyhetsbrevet skickas ut då och då när det finns något nytt att berätta.

Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet »

Nyhetsbrev från Naturum Getterön

Var först med det senaste från Naturum Getterön! Anmäl dig som prenumerant till nyhetsbrevet och få nyheter, naturtips, aktiviteter och mycket annat direkt till din e‑post.

Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet »  

Nyhetsbrev om Länsstyrelsens arbete med etablering och mottagande av asylsökande och ensamkommande i Halland

I detta nyhetsbrev berättar vi om Länsstyrelsen i Hallands arbete med frågor som rör etablering och mottagande av asylsökande och ensamkommande i länet. Vi förmedlar också information om beslut och förändringar på nationell nivå som påverkar oss i Halland.

Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet »