Sociala medier

Syftet med vår närvaro är att informera och sprida kunskap om vår verksamhet. Genom att följa Länsstyrelsens kanaler i sociala medier får man bland annat tillgång till nyheter, länkar till våra pressmeddelanden och tips om pågående aktiviteter. Nederst på sidan listas var vi finns i dagsläget.

Våra facebooksidor

Länsstyrelsen Gävleborg är vår officiella Facebooksida för Länsstyrelsen Gävleborg. Den sidan har vi för att nå ut till fler med information om Länsstyrelsen Gävleborg och det arbete som vi gör i länet.

 

 Länsstyrelsen Gävleborg

Per Bill landshövding Gävleborg är Per Bills officiella Facebooksida i rollen som landshövding. Här kan du följa hans arbete som landshövding i Gävleborgs län.

 

 Per Bill landshövding Gävleborg

FiskaGävleborg är fiskefunktionens officiella Facebooksida. Syftet med den här sidan är att sprida information om fiske i Gävleborgs län. 

 

 FiskaGävleborg

Färnebofjärdens nationalpark sprider information om Färnebofjärdens nationalpark och om naturum Färnebofjärdens verksamhet. 

 

 Färnebofjärdens nationalpark

LinkedIn

Länsstyrelsen Gävleborg

​ ​Våra instagramkonton

​agp_gavleborg
Länsstyrelsens åtgärdsprogram för hotade arter (ÅGP) syftar till att utrotningshotade växter och djur i naturen ska få en bättre chans att överleva.
Instagram
farnebofjardens_nationalpark
Välkommen till Färnebofjärdens nationalpark och naturum
Instagram
​lst_gavleborg_naturvard
Naturvårdsenheten. Vi arbetar med förvaltning av våra fina naturreservat och nationalparker i länet. Välkommen ut i naturen.
Instagram
viltförvaltarna_gävleborg
Här kan du följa Länsstyrelsen Gävleborgs viltförvaltare i deras arbete.
Instagram

​Youtube

​LSTX1 heter Länsstyrelsen Gävleborgs konto på Youtube. Där hittar du våra videofilmer.