Landsbygdspodden är här

Nu är det första avsnittet av Landsbygdspodden släppt, en podcast som görs av enheten för landsbygdsutveckling på Länsstyrelsen.
Halvporträtt av fyra personer som står framför en grönskande husvägg

​Idén till podden föddes i efterarbetet till förra årets Landsbygdsforum där vi ville spinna vidare på kreativiteten som uppstod under dagen och fortsätta dialogen även framöver. Vi ville dessutom testa ett nytt sätt att sprida information på och kom fram till att en podd var ett bra sätt.

Fint att vara byråkrat

I det första avsnittet pratar vi om varför det är fint att vara byråkrat, men även vad vi ska börja med, fortsätta med och sluta med när det gäller vårt arbete på enheten för landsbygdsutveckling.

Landsbygdsutveckling i ljudformat

Vår tanke med Landsbygdspodden är att lyfta vad landsbygdsfrågor är och även berätta om hur vi arbetar med detta på Länsstyrelsen. Vi kommer att släppa ett antal avsnitt om året och spela in dessa tillsammans med olika personer och ha varierande teman som knyter an till landsbygdsutveckling.

Lyssna på Landsbygdspodden

Vad är en podcast?

En podcast (poddsändning, poddradio eller podd) är ett enkelt sätt att publicera eller lyssna på ljudfiler via internet. Du kan via ett program eller en app välja vad du vill lyssna på, sen får du nya avsnitt löpande.