Dags att anmäla dig till Tillväxtdagen i Väst

Hur kan du förbereda ditt företag för framtiden? Vilka vägar finns det för dig som är ung och vill starta ett företag på landsbygden? Det är frågor som lyfts under ”Tillväxtdagen i Väst” den 3 februari.
Ett rapsfält längs med vägen

Tillväxtdagen är en samlad satsning för att utveckla västsvenska lantbruks- och landsbygdsföretag. Årets program handlar om att tänka nytt för att säkra företagets långsiktiga överlevnad. Dagen vänder sig till dig som funderar på att överlåta ditt företag och till dig som funderar på att starta eller ta över ett företag på landsbygden. 

Axplock ur programmet

Tommy Larsson Segerlind, universitetslektor vid Södertörns högskola, forskar inom entreprenörskap och innovation. På Tillväxtdagen talar han under rubriken ”Att vara flera – samarbetsformer och sociala aspekter”.

Anders Sigurd, kontorschef på LRF Konsult Skara och Helena Börjesson, filialchef på Connect Väst Skaraborg, har i sin roll som affärsrådgivare lotsat företag genom skiftesprocessen. De ger tips och råd om hur du får till ett bra ägarbyte.
Du får också lyssna på flera landsbygdsföretagare som vågat tänka nytt och annorlunda och som delar med sig av sina erfarenheter och råd när det gäller ägandeformer och företagsutveckling.

Årets tillväxtdag innehåller även en minimässa där du kan knyta kontakter och diskutera hur du kan rusta ditt företagande för framtiden.

Tid och plats

3 februari på Vara Konserthus. Moderator är komikern och programledaren Jan Bylund.

Anmäl dig senast den 23 januari!

Dagen arrangeras av Länsstyrelsen i Västra Götaland i samverkan med LRF, Connect Väst, Rådgivarna Sjuhärad, Västra Götalandsregionen, Sveriges lantbruksuniversitet och Hushållningssällskapen.