Tillväxtdagen – för alla som vill utveckla sitt landsbygdsföretag

Den 4 februari ska en rad offensiva företagare inom de gröna näringarna hålla inspirerande föredrag på Vara Konserthus.
Då är det nämligen dags för årets upplaga av Tillväxtdagen i Väst.

Det kommer att bli gott om besökare under Tillväxtdagen i Väst. Hela 160 personer är anmälda till dagen, som bjuder på en rad inspirerande föreläsare.  

Högared AB är ett företag som har utvecklat flera olika verksamhetsgrenar. De arbetar med Lean i Lantbruket för ökad konkurrenskraft, nöjdare kunder och större engagemang hos medarbetarna.  

Gun och Martin Ragnarsson har utvecklat sitt traditionella lantbruk till att bli en av de främsta ambassadörerna för svensk grisproduktion.  

Ja, där har du ett par av alla de föreläsare som kommer att spegla utvecklingsmöjligheterna inom de gröna näringarna när Länsstyrelsen i Västra Götaland bjuder in till Tillväxtdagen i Vara. Vi gör det i samarbete med Västra Götalandsregionen, Green Tech Park, Hushållningssällskapen/Rådgivarna Sjuhärad, GRO och Växa Sverige.  

Media har möjlighet att prata med Peter Svensson, landsbygdsdirektör, och Jan Hill, rådgivare, kl 8.30-8.45. Naturligtvis finns alla möjligheter att prata med arrangörer och föreläsare även senare under dagen.

Välkommen!

 


Kontakta oss

Pressansvarig:
Jan Mogol
Telefon: 010-224 45 52
Mobil: 0705-60 71 21