Matvandring i Halland - en studieresa

Följ med på en smakrik, natur- och kulturvandring med landsbygds-företaget ”Matglädje i Halland”. Är du intresserad av att värna svenska, närproducerade, gärna ekologiska råvaror och utveckla nya verksamheter? Då är denna studieresa för dig.

​Här kan du få inspiration, nya idéer och fundera på samverkan och hur du kan arbeta med ditt företag! Utmed den sju kilometer långa slingan gör vi stopp där vi blir serverade mat, tillagad av lokalt odlade råvaror. 

Tid och plats

Tisdag den 25 september. Vandringen startar klockan 10:00 och tar cirka fem timmar. Mer informationen om start & tid samt mötesplats meddelas senare

Anmälan

Anmäl dig via Pingpong, sök på kursid 3313, senast den 11 september. Kostnaden är 600 kr inkl moms. I priset ingår bussresa och en heldagsupplevelse med en guidad matvandring där maten ingår. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag och kursavgiften kommer att faktureras dig.  

Bakgrund

Grannarna Gunnel och Susanne startade 2016 matvandringar till olika gårdar: en köttproducent, en svampodling, en mjölkgård, en biodlare och en ört- och grönsaksodling kring byarna Hakestad och Köinge i Halland. Läs mer om företaget.