Studieresa landsbygdsturism i Toscana den 19-22 oktober

Nu har du chansen att besöka och lära dig mer om den italienska formen av agroturism. Resans syfte är att inspirera dig och bidra till ny kunskap om hur du kan utveckla ditt eget landsbygdsföretagande inom turism. Samt inte minst att nätverka med andra som arbetar med landsbygdsturism i Västra Götaland.

​Välkommen på en studieresan för dig som arbetar med boende, mat och upplevelser på landsbygden och som möter gäster, besökare och kunder på olika sätt.

Mer information om studiebesöken kan du läsa i vårt preliminära program för studieresan

Tid och plats

Torsdag den 19 oktober till söndag den 22 oktober. Studieresan börjar och slutar på Pisa flygplats. Boende på Il Grande Prato

Utresa sker från Landvetter med Ryanair till Pisa, Italien. Flyget bokar du själv (läs vidare under Anmälan). Reseledare/tolk är Lena Kello som har stor erfarenhet från landsbygdsturism

Anmälan

Anmälan senast den 7 september i PingPong (kursnr 2035). Din anmälan är bindande och faktureras dig efter att du fått en bekräftelse från ansvariga. 

Först när du har fått en personlig bekräftelse från ansvariga, att du har en plats, bokar du själv din flygbiljett på www.ryanair.se.

Utresa flight FR 9488 och hemresa flight FK 9487. Vi kommer att prioritera anmälningar för de som aktivt arbetar med landsbygdsturism.

Max antal deltagare är 24 stycken.

Kostnad

4 300 kr exklusive moms. I priset ingår boende i dubbelrum med halvpension (frukost & middag) samt luncher enligt programmet. Buss, studiebesök, inträden, tolk och guidning under resan är kostnadsfritt. Kursavgiften faktureras innan resan.

Kontakt

Ann-Charlott Hajdu-Rafis
010-224 56 06 
Ann-Charlott.Hajdu-Rafis@lansstyrelsen.se

Frida Bengtsdotter
010-224 52 11 
Frida.Bengtsdotter@lansstyrelsen.se

 

 

En grupp sommarklädda personer är samlade ute i en skogsmiljö

Lunch på Agroturism i Toscana, boende och restaurang. Värden berättar om maten på bordet.