Jämställdhet till frukost - seminarieserie med jämställdhet i fokus

Välkommen till en seminarieserie med jämställdhet i fokus. Målet är att belysa olika aspekter av hur en jämlik och rättvis fördelning av resurser i det regionala utvecklingsarbetet kan förbättras.

Frukostföreläsningarna arrangeras under hösten 2017 och våren 2018 och är del av ett regeringsuppdrag Västra Götalandsregionen genomför för att skapa jämställd regional tillväxt.

Seminarierna är kostnadsfria och ni bjuds på en god frukost. Det är ett begränsat platsantal per gång. Vänligen meddela om du får förhinder.

Målgrupp: Handläggare av regionala och kommunala utvecklingsmedel, företagsfrämjare, regionutvecklare och andra tjänstepersoner inom relevanta områden.

Tid: 08:30 -09:30 Frukost serveras från 08.00.

Datum och tema:

16 november: Stötta manligt företagande

Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg.

Föreläsningen utgår från den normkritiska fotoutställningen "Stötta manligt företagande" där män porträtterats utifrån stereotypa bilder och beskrivningar av kvinnor som är företagsledare.  

Föreläser gör Tomas Gunnarsson, genusvetare och fotograf som analyserar bilder i media, samhällsinformation och reklam ur ett normkritiskt perspektiv och driver bloggen Genusfotografen.se.

Anmälan: Anmäl dig till 16 november via länken längst ner på sidan.