Lär känna din bygd - Kursträff 3

Välkommen till en kurs där vi följer hur människan genom sitt arbete påverkat och format det bohuslänska odlingslandskapet. I landskapet finns många spår av hur markanvändningen och människornas liv var, från stenålder och fram till idag. Det gäller bara att kunna se dem!

​Vid kursträff 2 och 3 riktar vi oss särskilt till jordbrukare, företagare, ideella organisationer, boende och andra som är intresserade av Bärfensdals by. Vi gör en djupdykning i byns historia och dess kulturlandskap. Vi avslutar Lär känna din bykursen här med en fältvandring.

Inbjudan

Tid och plats:
27 juni 18:00 – 21:00
Bärfendals By med egen kaffekorg Mötesplats bestäms vid andra tillfället beroende på hur många vi blir.

Anmälan

Du anmäler dig via Ping Pong. Sök på kurs id 1840 eller kursens namn för att komma direkt till kursen. Är det första gången du anmäler dig till en kurs via Ping Pong väljer du "skapa konto" för att registrera dina personuppgifter. Om du redan har registrerat ett konto väljer du "logga in".

Praktiska frågor

Sophie Carling 0522 – 696153 Näringslivsutvecklare på Uddevalla kommuns tillväxtavdelning.

Frågor om kursinnehåll

Ann-Charlott Hajdu-Rafis, Länsstyrelsen i Västra Götalands län, 010- 224 56 06, ann-charlott.hajdu-rafis@lansstyrelsen.se.

 

Kursen som är kostnadsfri för deltagarna och genomförs av Länsstyrelsen i Västra Götalands län i samarbete med Uddevalla Kommun.