Länsstyrelsen i sociala medier

Du kan följa vår verksamhet i flera kanaler. Länsstyrelsen i Södermanlands län finns idag på Facebook, Twitter och YouTube.
Dessa sociala medier finns vi på idag

Vi välkomnar dialog, idéer, förslag och synpunkter i bred bemärkelse men vi handlägger eller diskuterar inte enskilda ärenden. Dessa hänvisar vi istället till:

E-post: sodermanland@lansstyrelsen.se

Telefon: 010-223 40 00

Postadress:

Länsstyrelsen i Södermanlands län

Stora Torget 13

611 86 Nyköping

Här hittar du oss:

Länsstyrelsens övergripande Facebook-konto hittar du genom att klicka på ikonen ovan. Här berättar vi om vad vi gör, delar med oss av tips om Södermanlands många kultur- och naturskatter och annan matnyttig information som rör Södermanland eller vår verksamhet.

Vårt prisade naturrum Stendörren har också en Facebooksida som du hittar här.

Dessutom har Life Coast Benefit, ett projektsamarbete mellan länsstyrelserna i Kalmar, Södermanlands- och Östergötlands län där vi arbetar med Östersjökusten, en Facebooksida.

Länsstyrelsens Twitterkonto

Om du klickar på fågeln kommer du till vårt Twitterkonto. Här twittrar vi nyheter och pressmeddelanden, tipsar om aktuella händelser eller lediga jobb med mycket mera.

Klicka på logotypen ovan för att komma till vårt YouTube-konto där du kan se video som vi publicerat.

Samtliga myndighetsövergripande konton administreras av kommunikationsfunktionen som du kan kontakta genom informationen i vänsterspalten.

Tänk på att:

Kommentarer och inlägg som publiceras i våra kanaler blir allmänna handlingar. Det betyder bland annat att de arkiveras enligt våra rutiner. Personuppgifter och kränkande uppgifter får inte förekomma och tas omedelbart bort från mediet om de ändå skulle förekomma. Detta gäller också förtal, personliga angrepp och förolämpningar.

Vi vill gärna ha dina synpunkter men vi vill ha dem i god ton.

Vi har också möjlighet att ta bort kommersiella inlägg eller inlägg som inte är relevant i förhållande till Länsstyrelsen eller våra verksamhetsområden. Vi tar självklart också bort inlägg och kommentarer som strider mot svensk lag. Exempelvis:

  • Hets mot folkgrupp
  • Olovliga våldsskildringar
  • Barnpornografi
  • Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
  • Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material

Användare som vid upprepade tillfällen bryter mot riktlinjerna kan komma att stängas av och användare som bryter mot svensk lag kan komma att polisanmälas.

Ta ditt ansvar för att hålla dialogen på en bra nivå. Vi ses i de sociala medierna!