Hyr stuga

Två röda små stugor vid havet kan hyras genom naturum. Stugorna tillhör Stendörrens fiskarställe på Ekholmen, Krampö, tvärs över farleden från naturum sett. Nu håller vi på att renovera stugorna. Vi hyr därför inte ut stugorna under våren.
Foto på Stendörrens fiskarställe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stendörrens fiskarställe ligger på en ö invid farleden och bara hundratalet meter från fastlandet. Roddbåt ingår i hyran. Standarden är enkel. El saknas och vatten hämtas i en pump ute på gårdsplanen. Värme får man genom vedeldning, i den lilla stugan kompletterat av fotogenelement. Matlagning kan ske på järnspis eller gasolspis. Läser på kvällarna gör man i fotogenlampans ljus.

Här kan du tillbringa en härlig sommarvecka under lite enklare förhållanden eller varför inte några dagar vid någon annan tid på året då tystnaden och lugnet har sänkt sig över skärgården.  

Den lilla stugan närmast vattnet har 4 bäddar och den större stugan har 6 bäddar.  Under högsäsong (v.24-v.34) hyrs stugorna bara ut veckovis. Pris för en vecka är 4000kr i den stora stugan och 2500kr i den lilla stugan. Under lågsäsong (from v.35) kan stugorna hyras ut dygnsvis.

Vill du boka stuga våren 2018?

Nu håller vi på att renovera stugorna, vi hyr därför inte ut stugorna under våren.

Vill du boka stuga sommaren 2018?

Högsösong (sommar) är v.24-34. Bokningen är stängd för sommaren. Vi räknar med att alla som anmält intresse för bokning får besked i slutet av mars.

Vill du boka stuga under hösten 2018?

Lågsäsongen (hösten) startar v.35. Kontakta naturum Stendörren via mail (naturum.stendorren[snabela]lansstyrelsen.se) om du är intresserad av att hyra.  

 

 

 
 

Boende i andra skärgårdsreservat

Både på Kråmö och Sävö finns möjligheter till övernattning i stugor respektive stugor och vandrarhem. Se länkar här till höger.

 

 

Kontakta naturum Stendörren

Telefon: 0155-26 31 80

Skicka e-post till naturum Stendörren

 

 Boende i andra skärgårdsreservat

På Sävö och Kråmö finns det boendemöjligheter. 

På Sävö finns både vandrarhem och två stugor för uthyrning, och på Kråmö finns det ett antal stugor som hyrs ut. 

Mer information om naturreservaten och övernattningsalternativ hittar du via länkarna nedan.

Sävö naturreservat

Kråmö naturreservat