Pressrum

Länsstyrelsen arbetar aktivt med att sprida viktig samhällsinformation till medborgarna och medierna. Webbplatsen och våra pressmeddelanden är ett sätt att ge dig service och insyn i vårt arbete. Du kan också titta i vårt diarium där alla inkomna ärenden finns.

Välkommen till Länsstyrelsen i Kronobergs pressrum 

Länsstyrelsen i Kronoberg arbetar ständigt för att utveckla den externa kommunikationen och för att aktivt sprida information om vår verksamhet. Människor i Kronobergs län, myndigheter och företag ska veta vad Länsstyrelsen arbetar med och vilka resultat vi når.  

Vi kan hjälpa dig som är journalist med generell information om Länsstyrelsen och se till att du snabbt och enkelt får svar på dina frågor. Kontaktuppgifter hittar du till höger.  

Nyheter och pressmeddelanden hittar du på webbplatsens startsida samt i nyhetsarkivet (se länk till höger). Du kan även följa oss och få senaste nytt via Mynewsdesk.

Information om Länsstyrelsens ärenden hittar du i Länsstyrelsens diarium (se länk till höger). I vårt diarium registreras dagligen nya ärenden och handlingar i pågående ärenden liksom beslut.  

I menyn till vänster hittar du våra nyhetsbrev, som olika verksamheter ger ut med jämna mellanrum. Där hittar du även pressbilder på landshövding Ingrid Burman och länsråd Anders Flanking, samt logotyper för nedladdning och extern användning.  

I kalendern listas olika aktiviteter som rör vår verksamhet.  

 Content Editor

Kontakta oss

Länsstyrelsen
i Kronobergs län
351 86  VÄXJÖ

Tfn: 010 223 70 00
Fax: 010 223 72 20

E-post:
kronoberg@lansstyrelsen.se 

 

 Gå till vårt nyhetsarkiv