Fossilfritt Jämtland – möjligheter i en modernare morgondag

För femtonde året i rad så anordnas Klimatseminarium i Östersund, denna gång i samarbete med Fossilfritt Sverige. Omställningen till ett fossilfritt samhälle är i full gång och går lättare än många tror och vi vill under dagen visa allt från lokala till internationella exempel på hur lönsamhet och välfärd kan öka i takt med att utsläppen minskar.

Klimatseminarium äger i år rum den 20 september på OSD i Östersund. Boka datumet redan nu! Med fokus på fördelar och möjligheter med att gå före i omställningen innehåller dagen inspirerande föreläsningar, presentationer av goda exempel, dialog, utställningar och mingel.

Medverkar gör bland annat Yvette Hermundstad från SVT; Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige; Nina Ekelund, Programdirektör för Hagainitiativet och Guðmundur H Sigurðarson, Direktör Vistorka Island; samt representanter från näringsliv, politik och forskning. En representant från regeringen kommer också att delta.

Se program för dagen 

Konferensen är kostnadsfri. Mer information och anmälan hittar ni via: http://fossilfritt-sverige.se/pa-gang/fossilfritt-jamtland