Kartor för sportfiske på renbetesfjällen

Länsstyrelsen arbetar för att du som fiskare skall ha en god tillgång till kartmaterial över de vatten på renbetesfjäll som är upplåtna för sportfiske.

Nedan finner du en karta över Jämtlands län. Genom att föra musen över de färgade områdena får du veta vilken sameby det är. Klickar du på en viss by länkas du vidare till natureit.se där du kan köpa ett tillstånd direkt online.

För dig som vill ha med dig papperskartor kan du ladda ner eller beställa broschyren Fjällfiskeguide via länk till höger. I broschyren finns såväl kartor som regelverk för de vatten som är upplåtna för sportfiske på renbetesfjällen.

Vi har också djupkartor från de vatten vi provfiskar. Vi har valt att publicera dem på en särskild sida >>

Du kan också ladda ner GPX-filer till din GPS för olika områden och för fiskegränser från en särskild sida>>

 

 

Översiktskarta över samebyarna i Jämtlands län. Om du för musen över en viss by kan du klicka där och länkas vidare till information om denna by vilken ges i ett nytt fönster.

Frostviken norra. Klicka för att öppna i nytt fönster Ohredahke. Klicka för att öppna i nytt fönster Raedtivaerie. Klicka för att öppna i nytt fönster Jiingevaerie. Klicka för att öppna i nytt fönster Jovnevaerie. Klicka för att öppna i nytt fönster Njaarke. Klicka för att öppna i nytt fönster Kall. Klicka för att öppna i nytt fönster Handölsdalen. Klicka för att öppna i nytt fönster Tåssåsen. Klicka för att öppna i nytt fönster Mittådalen. Klicka för att öppna i nytt fönster Ruvhten. Klicka för att öppna i nytt fönster

Köp fiskekort online på

 

Glöm inte öppna ditt bankkort för internetköp. Annars kan du inte köpa via nätet.