Länsstyrelsen i sociala medier

Syftet med vår närvaro är att informera och sprida kunskap om vår verksamhet. Genom att följa Länsstyrelsens kanaler i sociala medier får man bland annat tillgång till nyheter, länkar till våra pressmeddelanden och tips om pågående aktiviteter. Nederst på sidan listas var vi finns i dagsläget.

Här finns vi idag:

Gilla Länsstyrelsen Halland  och Naturreservat i Halland på Facebook:
Länsstyrelsen på Facebook

Följ twitterkanalen LstHalland:
Länstyrelsen på twitter

Prenumerera på Länsstyrelsen Hallands kanal på YouTube:Länsstyrelsen på youtube

Följ oss på Instagram: lsthalland

Instagram

 

Om du vill prata med någon i ett enskilt ärende hänvisar vi till vår telefonväxel 010-224 30 00 eller att du mejlar halland@lansstyrelsen.se

All närvaro, även kommentarer och inlägg av användare och besökare, som publiceras i någon av våra medier blir allmänna handlingar. Om vi via sociala medier får information som rör ett pågående ärende eller innehåller uppgifter som omfattas av sekretess kommer informationen att flyttas över till andra ärendehanteringssystem.

Skriv inte ut känslig information
Skriv inte ut känslig information som till exempel personuppgifter i våra sociala medier. Vi rekommenderar vanlig e-post, telefon eller brev för sådana ärenden. Om till exempel personuppgifter eller kränkande information publiceras kommer inlägget eller kommentaren att avpubliceras och diarieföras.

 

 

 Kontakt

Har du frågor kring Länsstyrelsens arbete i sociala medier?
information.halland@lansstyrelsen.se

Om du vill prata med någon i ett enskilt ärende hänvisar vi till vår telefonväxel 010 - 224 30 00 eller halland@lansstyrelsen.se