Aktiviteter i naturreservaten

Har du aldrig besökt något av Hallands naturreservat men är nyfiken på att göra det? Välkommen ut på någon av aktiviteterna i länets naturreservat! Årets sista vandring är nu genomförd, aktiviteterna återkommer under våren 2018.

Varje år arrangerar Länsstyrelsen i samarbete lokala organisationer och föreningen ett 100-tal aktiviteter i länets naturreservat. På våra aktiviteter kommer du till spektakulära platser tillsammans med guider som är experter på Hallands natur och kultur. Första vandringen brukar vara i april och sista aktiviteten brukar vanligtvis genomföras första helgen i november.

 Följ Naturreservat i Halland på Facebook 

 

Vi vill gärna samarbeta med fler – speciellt föreningar med inriktning på integration, ungdomsverksamhet etcetera. Ta kontakt med oss! Vi vill också gärna engagera fler nya guider. Är du naturintresserad, utbildad inom biologi, brinner för ett visst ämne, ett visst naturreservat eller bara har en rolig idé som kan passa i naturen – hör av dig! Möjlighet finns att ”gå bredvid” med en erfaren guide första gången för att bli mer trygg i rollen. Kontakta oss på information.halland@lansstyrelsen.se eller ring Mikael Stenström, 010 – 224 33 50.

 

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 Programmet som PDF