20
maj
2024
14.00 - 20.00
EKO-middag på Gimo herrgård
En intressant eftermiddag med ekologiska livsmedel i fokus! Kom och lyssna på kunniga föreläsare om den ekologiska produktionens och marknadens fortsatta potentialer framåt. Vi avslutar med en trerätters middag gjord på närproducerade och ekologiska råvaror. Välkomna!
Målgrupp: Från mylla till hylla! Exempelvis producenter, förädlare, grossister, dagligvaruhandlare, inköpsansvariga i offentlig sektor, restauranger och beslutsfattare.
Kom och lyssna på:
- Pär Lindqvist, ordförande Uppodlarna
- Anna Lönnemar, hållbarhetsansvarig Hemköp
- Ulf Mazur, VD Matpriskollen
- Staffan Carlberg, kundansvarig offentlig sektor KRAV
Program
- 14-14.45 Fika med mingel
- 14.45-14.55 Moderator hälsar välkomna, Sara Eskhult
- 15.00-15.10 Tillbakablick projektet, genomförda aktiviteter Karin Bergkvist, Länsstyrelsen
- 15.15-15.30 Ekologiska lantbrukarna Uppland, Pär Lindqvist
- 15.40-16.00 KRAV, Staffan Carlberg
- 16.00-16.10 Paus
- 16.10-16.35 Matpriskollen, Ulf Mazur
- 16.45-17.10 Hemköp, Anna Lönnemar och handlare
- 17.15-17.45 Panelsamtal/Diskussion
- 17.45-18.00 Paus
- 18.00-20.00 Middag
Välkomna med frågor och inspel!
Meny:
- Getost med rökt rödbetsmousse
- Ryggbiff med potatisterrine och sparris
- Creme Caramel
- Var:
- Gimo herrgård
- Kostnad:
- Ingen kostnad men anmälan är bindande.
- Sista anmälningsdag:
- 05 maj 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Sista anmälningsdag var den 5 maj klockan 23.59. Om du är intresserad av en plats på reservlistan: skicka ett mejl till emma.x.eriksson@lansstyrelsen.se.
Kontakt
-
Karin Bergkvist
Handläggare
Telefon 010-2233503
-
Emma Eriksson
Handläggare
Telefon 010-2233290